DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Sakarya
25°

AÇIK

05:12

SABAHA KALAN SÜRE

‘Alışverişini sakarya’dan yap’ Çocuklar için alışveriş yaptılar

‘Alışverişini sakarya’dan yap’ Çocuklar için alışveriş yaptılar

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 20:25
‘Alışverişini sakarya’dan yap’ Çocuklar için alışveriş yaptılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya’da esnafa destek olmak ve vatandaşın kent esnafından alışveriş yapmasına dikkat çekmek için ‘Alışverişini Sakarya’dan yap’ etkinliği düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere çocuklar için okul alışverişi yapıldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası AR-GE komisyonu organizasyonu öncülüğünde SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve komisyon ve oda üyelerinin katılımlarıyla ‘Alışverişini Sakarya’dan yap’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik Uzun Çarşı’dan başladı ve Çark Caddesi Şerefiye Camii’nde son buldu.
ÇOCUKLAR İÇİN ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar için esnaflardan okul alışverişi yapıldı. Alınan okul ihtiyaçları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Esnaflar, SATSO’nun etkinliğinden memnun kaldı.
FARKLILIK YARATABİLİRSEK NE MUTLU BİZE
Etkinliğin ardından açıklama yapan Akgün Altuğ, “Amacımız okul sezonu başlamadan, Sakaryalı hemşerilerimizin alışverişlerini Sakaryalı esnafımızdan yapmaları için yönlendirmek. Bizim bu şehre yetecek kitap, kırtasiye okul öncesi ürünleri satacak esnafımız, düzenimiz, gerekli işletmelerimiz var. Bu anlamda bir farklılık yaratabilirsek ne mutlu bize. Hem Sakaryalı esnafımızı ziyaret ediyoruz hem de onların şikayetlerini dinliyoruz. Esnafımızın şikayetlerini gerekli mevkilere ileteceğiz. Yaptığımız alışverişleri kimsesiz ihtiyacı olan çocuklara yollayacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.